לןגן

מושט מטוגן

מאת: הודיה ביטון, פורסם: 31/01/2021 | 00:16
מושט מטוגן

תקציר המתכון: דג טעים וקריספי ב5 דקות הכנה עם לימון הולך פצצה!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הדגים, לאחר ההפשרה משרים במיץ לימון וקצת מלח ומים כ-שעה. שלב חשוב על מנת להוציא את ריח של הדגים.

  2. מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה צריך, צריך שהשמן יהיה חם עד לגובה חצי הדג בערך.

  3. מערבבים בצלחת שטוחה קמח ותבלינים, טובלים כל דג משתי צדדיו טוב טוב בקמח.

  4. מטגנים בערך 5 דקות מכל צד עד להזהבה.

  5. מגישים חם עם לימון.

  6. בהצלחה :)