לןגן

מרק שורבה- מרק עוף ואורז

מאת: דליה חכימיאן לוי, פורסם: 21/01/2021 | 18:15
מרק שורבה-  מרק עוף ואורז

תקציר המתכון: מרק מתאים מאוד לימים קרים עשיר בטעם עם עוף ואורז -מהמטבח העיראקי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בשמן את הבצל עד להגעתו לשקיפות מוסיפים את העגבניה המרוסקת ,את התבלינים ואת העוף, מערבבים הכל יחד עד שהעוף הופך לאפרפר.

  2. מוסיפים את המים החמים מביאים לרתיחה ומוסיפים את האורז ושוב לרתיחה,

  3. מנמיכים את האש מערבבים מידי פעם , בודקים טעמים ואם יש צורך מוסיפים מלח ואולי עוד מים .

  4. המרק אמור להיות מעט סמיך.