לןגן

לחם עג'ין

מאת: תהילה אלחדד, פורסם: 30/12/2020 | 17:45
לחם עג'ין

תקציר המתכון: פיתות מוצלחות עם רוטב עשיר וטעים מאוד😍

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. לערבב את כול המרכיבים במיקסר(או בקערה)ולהתפיח שעתיים עד להכפלת הבצק.

  2. מילוי:לבשל בסיר עם כף שמן את ,הבצל השום ,העגבניות,המלח, והרסק ,והפפריקה כ20 דקות ולבחוש מידי פעם .לאחר מכן להוסיף את הפטרוזליה והכוסברה .

  3. לחמם תנור ל180°

  4. ליצור מהבצק כדורים ולשטח כמו פיתה ולהניח מעל את המילוי ולאפות .