לןגן

סלומון בציפוי אגוזים

מאת: ליאת ק, פורסם: 17/12/2020 | 20:09
סלומון בציפוי אגוזים

תקציר המתכון: סלומון הכי שווה שיש..והכי קל שיש..מתכון מושלם לאורחים.. עפים עליו.. תכפילו כמויות שלא תתחרטו 😉

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות

  2. מערבבים את חומרי התיבול(מיץ לימון,שמן זית שום כתוש מלח פלפל שחור)ומתבלים את נתחי הסלומון

  3. מניחים את נתחי הסלומון על תבנית מרופדת בנייר אפיה

  4. מערבבים את חומרי הציפוי ומניחים על החלק העליון של כל פילה, מהדקים קלות

  5. מכניסים לתנור החם ואופים 17-20 דקות

  6. בתאבון