לןגן

צלי כתף

מאת: סיון מעודה, פורסם: 08/12/2020 | 15:01
צלי כתף

תקציר המתכון: טעים ברמהה מפחידה😉

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הצלי

  2. לטגן בצל עד להזהבה ולשים בצד

  3. לטגן את הצלי בצד הלא מטוגן לתבל בפלפל שחור להפוך עד שמשנה צבע ושוב לתבל

  4. להוסיף את הבצל והתבלינים והסילאן חוץ מהמלח ולערבב4

  5. להוסיף מים עד שיכסה הכל

  6. לבשל על אש בינונית שעתיים ואז להוסיף מלח לערבב ולהמשיך בבישול עוד שעה אם יש צורך להוסיף עוד מים בתאבון:)