לןגן

פיצה ביאנקה לבנה עם תרד ופטריות

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 02/12/2020 | 11:38
פיצה ביאנקה לבנה עם תרד ופטריות

תקציר המתכון: בצק אוורירי מושלםםם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לרוטב בשמל

תוספות

אופן הכנה

  1. להכנת הבשמל:

  2. בסיר ממיסים את החמאה מוסיפים את הקמח,מערבבים עם מטרפה,מוסיפים את החלב והתבלינים ומערבבים עם מטרפה עד שמסמיך

  3. להכנת הבצק:

  4. בקערת המיקסר שמים את הקמח,מוסיפים את הסוכר,דבש

  5. ואת המים

  6. לשים כ5 דקות לאיחוד הבצק ואז מוסיפים מלח,לשים עוד 2 דקות,ולאחר מכן מוסיפים את השמן ולשים עד להטמעתו בבצק כ-7 דקות

  7. כשהבצק רך למגע ובמרקם חלק לחלק את הבצק ל4 כדורים

  8. לקבלת תוצאות של בצק אוורירי עם חורים מומלץ להכניס את הבצק לילה במקרר

  9. כמובן שניתן להכין גם באותו היום פשוט לתת לבצק תפיחה של שעה בטמפ' החדר, לאחר שמחלקים את הבצק

  10. על משטח מקומח לפתוח כל כדור מהמרכז לקצוות בעזרת הידיים ולהשאיר קצוות עבים

  11. לשים על תבנית אפייה למרח מהרוטב בשמל ומעל לפזר גבינת מוצרלה,צהובה,פרמזן,תרד חלוט במים,כדורי מוצרלה,פטריות טריות,ולגרד מעל גבינת פקורינו

  12. להכניס לתנור שחומם מראש כחצי שעה בחום 250 עד שהפיצה מזהיבה בדפנות