לןגן

פסטה אדומה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/11/2020 | 09:10
פסטה אדומה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים

  2. סיר עם כף שמן

  3. מוסיפים קופסא קטנה

  4. של רסק עגבניות

  5. מערבבים 2-3 דקות

  6. מתבלים ב.

  7. רבע כף שום כתוש

  8. חצי כף פפריקה מתוקה

  9. קורט פלפל שחור

  10. קורט כמון

  11. מערבבים ובהדרגה

  12. מוסיפים מכוס הנוזלים

  13. של הפסטה

  14. לאחר כ3-4 דקות

  15. מוסיפים קורט סוכר

  16. מערבבים ומוסיפים

  17. את הפסטה

  18. מערבבים היטב

  19. ובמשך 3-4 דקות

  20. ממשיכים בבשול כשכל הזמן

  21. לערבב את הפסטה