לןגן

אוראו

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/11/2020 | 09:37
אוראו

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את עוגיות האוראו הגדולות

  2. לערבב חצי מהכמות עם חמאה

  3. לשים בתבנית לתחתית של העוגה

  4. להקציף שמנת מתוקה,חלב,סוכר ,אינסטנט פודינג,וניל לקבלת קצפת להוסיף את המסקרפונה ולהקציף עוד דקה להוסיף את הגבינה לבנה ולהמשיך עוד דקה

  5. להוסיף את האוראו בטחון ולקפל לקצפת אפשר גם להשאיר בלי העוגיות

  6. לשים שכבה לסדר עוגיות אוראו קטנות ושוב את הקרם ולהכניס למקפיא ל לילה בבוקר להוסיף את הגנאש ואפשר לקשט עם מה שבא לכן

  7. להכנת גנאש

  8. להרתיח

  9. שמנת מתוקה להוסיף שוקולד ולערבב היטב ,להוסיף דבש ונס

  10. אפשר לעשות עם תבנית 24 או תבניות אישיות

  11. אם מכינים בתבנית רגילה חדים בתחתית נייר אפיה ומסביב שקף

  12. בהצלחה