לןגן

מוקפץ פסטה ירקות ורצועות עוף

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 15/11/2020 | 19:11
מוקפץ פסטה ירקות ורצועות עוף

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב שני

  2. בסיר עם כליטר מים

  3. חצי כפית מלח

  4. כף שמן

  5. כשרותחים המים

  6. שמים חצי פסטה צורה

  7. מבשלים כ10 דקות

  8. מסננים ושמים בצד עד הכנת המוקפץ

  9. ההכנה

  10. מחממים ווק

  11. עם 2 כפות שמן זית

  12. ומתחילים לפי הסדר

  13. גזר.פלפלים כרוב.

  14. לאחר כל הוספה

  15. מערבבים מס' דקות

  16. מתבלים ב

  17. 2 כפות סויה

  18. 2 כפות רוטב שום

  19. וצילי מתוק

  20. 2 כפות רוטב

  21. טריאקי ושומשום

  22. מערבבים מס' דקות

  23. מוסיפים את הפסטה

  24. מערבבים ומוסיפים

  25. את רצועות העוף

  26. כ5 דקות נוספות

  27. ממשיכים ומערבבים

  28. מידי פעם

  29. בתאבון..