לןגן

פתיתים עם חומוס ובצל צהוב

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 17:44
פתיתים עם חומוס ובצל צהוב

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה…

  2. מטגנים בסיר את הבצל

  3. עם 3 כפות שמן זית

  4. עד השחמה קלה

  5. מוסיפים את החומוס ואת הפתיתים

  6. ומטגנים יחד ל5 דקות

  7. מתבלים בכורכום מלח והפלפל מערבבים

  8. ומוסיפים 5 כוסות מים

  9. מכסים ועל אש נמוכה מבשלים כ20 דקות

  10. לכסות במגבת ל5 דקות

  11. ועם מזלג מערבבים קלות