לןגן

מוקפץ ירקות ושעועית ירוקה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 01:47
מוקפץ ירקות ושעועית ירוקה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת מטגנים את הבצל

  2. עם שמן זית במשך 3 דקות

  3. להוסיף בהדרגה את השאר

  4. אחרי על הוספה לערבב

  5. לתבל ברטבים שרוצים

  6. מערבבים וממשיכים

  7. כ10 דקות עם מיכסה

  8. באש נמוכה

  9. להוסיף כפית דבש

  10. להמשיף 5 דקות נוספות