לןגן

סלמון וגרגירי חומוס ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 30/09/2020 | 15:38
סלמון וגרגירי חומוס ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתבלים ב....

  2. חצי כפית כוכרכום

  3. כפית פפריקה מתוקה מעושנת

  4. חצי כפית כמון

  5. חצי כפית פלפל שחור

  6. חצי כפית מלח

  7. מערבבים ומוסיפים

  8. 2 כוסות מים

  9. מבשלים על אש נמוכה

  10. כ15/20 דקות

  11. מסדרים את הדגים

  12. עם כף מרטיבים אותם מהרוטב

  13. מוסיפים את הירק

  14. מוסיפים קורט סוכר

  15. ומבשלים 15 דקות נוספות

  16. עם מכסה ואש נמוכה