לןגן

כרעיים במלח גס

מאת: אפרת מ., פורסם: 28/09/2020 | 01:26
כרעיים במלח גס

תקציר המתכון: עוף ללא תבלינים,קריספי מבחוץ ורך ממש מבפנים.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפיה

  2. מסדרים את הכרעיים

  3. התפוחי אדמה חותכים לרבעים ועוטפים בנייר כסף כדי שלא ייספגו את המליחות.

  4. מורחים את הכרעיים בשמן זית

  5. שופכים מסביב כמה שיותר רחוק מהכרעיים את המלח גס

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כשעה,שעה וחצי עד הזהבה