לןגן

פסטה ברוטב עגבניות ואורגנו

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 20:54
פסטה ברוטב עגבניות ואורגנו

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הרוטב עגבניות....

  2. 9 עגבניות קלופות ומרוסקות

  3. תבלינים.....

  4. קורט מלח

  5. חצי כפית פלפל שחור

  6. כף פפריקה מתוקה

  7. 5 שיני שום קצוצים

  8. כף אורגנו

  9. כף סוכר

  10. ההכנה......

  11. מחממים מחבת

  12. עם 2 כפות שמן

  13. מוסיפים את העגבניות

  14. מבשלים עד

  15. שהנוזלים מצטמצים

  16. מוסיפים את התבלינים

  17. חוץ מהסוכר

  18. מערבבים כ5 דקות

  19. מוסיפים את הסוכר

  20. וממשיכים

  21. כ5 דקות נוספות

  22. מוסיפים את הפסטה

  23. מערבבים להטמיע את

  24. כל הרוטב בפסטה

  25. לאחר כ5 דקות מכבים

  26. ומכסים למס' דקות