לןגן

רצועות עוף עם בצל

מאת: נינט אביטן, פורסם: 23/09/2020 | 21:49
רצועות עוף עם בצל

תקציר המתכון: חזה עוף בטעם וסגנון שווארמה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לא חייב אבל אפשר להוסיף

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות ( לא דק מידי) ומטגנים עם שמן זית עד שמזהיב, מידי פעם מערבבים.

  2. מוסיפים את הפטריות ( אחרי שסיננו מנוזלים).

  3. את החזה עוף מנקים וחותכים לרצועות ומוסיפים לסיר, אם רוצים מוסיפים גם טחול.

  4. אחרי שהחזה עוף בשל ( עניין של מס דקות) מוסיפים את שיני שום ולערבב.

  5. שמים כורכום, פלפל שחור, אבקת שווארמה צהובה, סויה, רוטב סיצוואן ( לא חייב)

  6. מי שרוצה מוסיפים כבד עוף( אחרי שהכשרנו את הכבד, חותכים לחתיכות בינוניות) ומערבבים.

  7. מוסיפים כוס מים רגילים ( כוס לשתיה קרה חד פעמי), מערבבים סוגרים את הגז ומגישים. אפשר להכין תוספת ליד או להגיש עם פיתות או טורטיות, טחינה ביתית וסלט עגבניות בצל ופלפל חריף.