לןגן

לחם שום

מאת: שרה יוסף, פורסם: 29/05/2020 | 19:16
לחם שום

תקציר המתכון: רך וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה

  2. להטסיף את שאר המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכסןת ולהתפיח חצי שעה בערך ,להוציא אוויר ושוב התפחה של חצי שעה

  4. לחלק לכדורים קטנים לתבול בתערובת השמן ולסדר בתבנית אחד ליד השני

  5. לתת לתפוח בערך רבע שעה ,לחמם תנור 200 מעלות עד לקבלת צבע חום וחהבריש שוב עם תערובת השמן

  6. בהצלחה