לןגן

תבשיל קדירה - טלה וירקות שורש♥️

מאת: אריאלה גולדמן, פורסם: 02/04/2020 | 14:09
תבשיל קדירה - טלה וירקות שורש♥️

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תבשיל קדירה - טלה וירקות שורש♥️

  2. אריאלה גולדמן

  3. 1.5 ק"ג צוואר טלה חתוך לקוביות

  4. שמן זית בנדיבות

  5. 4 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים

  6. 3 בצלים בינוניים חתוכים לרבעים

  7. 1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות

  8. 3 גזרים חתוכים לעיגולים גסים

  9. 4 גבעולי סלרי פרוסים

  10. שורש פטרוזיליה פרוס גס

  11. חופן תפוחי אדמה קטנים חצויים

  12. 6 שיני שום שלמות 

  13. מיץ מחצי לימון

  14. צרור פטרוזיליה קצוצה

  15. מלח

  16. פלפל שחור גרוס

  17. כפית ראס אל חנות

  18. כפית כורכום

  19. 1 כף סילאן

  20. 2 כוסות מים

  21. ▪︎בסיר רחב עם תחתית כבדה, מחממים שמן זית בנדיבות וכורכום וצורבים את קוביות הבשר עד השחמה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

  22. ▪︎מסדרים בין נתחי הבשר את רבעי העגבניות, הבצלים,תפוחי האדמה ,הסלרי, הפלפל החריף, השום והגזר.

  23. ▪︎מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל שחור גרוס ואת הפטרוזיליה הקצוצה והמים . מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ונותנים לבשר להתבשל כשעתיים או עד שהבשר רך.

  24. ▪︎ מוסיפים סילאן ומבשלים כ-20 דקות נוספות

  25. ▪︎מפזרים עוד מעט פטרוזיליה טרייה קצוצה ומגישים חם