לןגן

עוגיות סחלב

מאת: ורד גולן, פורסם: 15/02/2020 | 13:28
עוגיות סחלב

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה עם כף מערבבים את הקמח, אבקת סוכר ואבקת סחלב, מוזגים את החמאה ולשים לבצק נוח לעבודה. יוצרים כדורים קטנים בגודל מטבע של 10 אגורות, ומסדרים במגש על נייר אפייה. בתנור מחומם ל160 מעלות אופים כ15 דקות. מוציאים ומצננים כ20 דקות.

  2. בשקית מערבבים את אבקת הסוכר והקינמון מכניסים את העוגיות לשקית ומנערים לכיסוי מלא.

  3. שדרוג: בא לכם להשקיע מעט ולהכין עוגיות ממש מיוחדות תחליפו 1/4 כוס קמח רגיל בקמח שקדים .

  4. טיפ: אם תניחו את הבצק בצד בלי לגעת הוא מתקשה מעט, אל דאגה לישה קצרה ביד, והבצק נוח ונעים בשנית.