לןגן

חריימה אמנון ברוטב פיקנטי של קנור בסנדוויץ חלה קריספית

מאת: אורית לוי, פורסם: 03/02/2020 | 14:23
חריימה אמנון ברוטב פיקנטי של קנור בסנדוויץ חלה קריספית

תקציר המתכון: כמה קל, כמה טעים וכמה מחמם את הלב והבטן!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

ל- 4 סועדים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הדגים.

  2. בסיר להניח את רצועות הגמבה, גזר ושיני שום

  3. לפזר מעט מלח וחצי מכמות הכוסברה הקצוצה

  4. להניח את הדגים כשהעור כלפי מטה.

  5. לפזר את יתרת הכוסברה על הדגים.

  6. למזוג את המים על הדגים ולתת רתיחה אחת.

  7. להוסיף את הרוטב ולבשל 15 דק' עם מכסה חצי מכוסה.

  8. להכניס את החלות לתנור למס' דקות בחום גבוה רק שיהיו קריספיות מבחוץ.

  9. ליצור סנדוויץ:

  10. לחצות כל לחמנייה, להניח דג עם רוטב וירקות, להניח לימון, לסגור עם חצי הלחמנייה ולטרוף ♥