לןגן

קציצות בשר במטבוחה - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 04/01/2020 | 17:16
קציצות בשר במטבוחה - דורית כהן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נערבב את הבקר טחון יחד עם בצל גדול מגורד על פומפיה ,

  2. סחוט מנוזלים, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק , 3 כפות פירורי קמח מצה, ביצה אחת ,

  3. מעט בהרט, פלפל שחור , מלח וכפית אריסה , נערבב טוב טוב ונניח לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים.

  4. בינתיים בסיר סוטאג רחב , נטגן עם מעט שמן את העגבניות הקלופות שקצוצות דק יחד עם שיני השום הפרוסות , נוסיף רצועות של גמבה אדומה , כף וחצי גדושות של פפריקה , מעט פלפל שחור ומלח , נבשל עד שהעגבניות יגירו את כל הנוזלים .

  5. נוסיף את הפלפלים החריפים וכוס אחת של מים מהולים עם כף של אבקת מרק עוף ונבשל מעט .

  6. כעת , מהבשר הטחון נקרוץ קציצות קטנות ונטגן אותן קלות על מחבת עם מעט שמן .

  7. לאחר מיכן נוסיף את הקציצות אל הסיר של המטבוחה ונבשל בערך כשעה על אש בינונית עד לספיגת הטעמים וריכוך .

  8. ניתן לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה לקראת סיום הבישול .

  9. בתאבון ובהצלחה 🌹