לןגן

כעכאת - כעכים עירקים

מאת: נעמה , פורסם: 31/10/2019 | 10:24
כעכאת - כעכים עירקים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה נשלוש את כל החומרים לבצק נעים וחלק, ניצור כמעין כדור ונניח בקערה משומנת מעט ומכוסה בנילון נצמד ומגבת נקייה עד להכפלת הנפח

  2. לאחר מכן נחמם תנור ל180 מעלות, ניצור את צורת הכעך: כמעין נחש שנסגור לצורת טבעת, נניח על נייר אפיה במרווחים ונכניס לאפיה של כ-חצי שעה או עד שהכעך זהוב ומוכן

  3. נוציא מהתנור נצנן ונאכל

  4. הערות:

  5. ניתן ללוש ידני

  6. ניתן לשמור בהקפאה ולהפשיר ולחמם לפני שאוכלים