לןגן

שוקי עוף מקורמלים בדבש עם תפו"א וגמבה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/10/2019 | 09:22
שוקי עוף מקורמלים בדבש עם תפו"א וגמבה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים 2 כפות דבש

  2. 2)בסיר נפרד מטגנים את השוקיים עוף מצד לצד עד להזהבה

  3. 3) בסיר אחר מטגנים את התפו"א מצד לצד עד להזהבה ושמים על נייר אפייה

  4. 4) מניחים על הבצל את השוקיים עוף ומוסיפים 2 כוסות מים

  5. 5)מפזרים את הקוביות גמבה

  6. מוסיפים פלפל שחור גרוס מכסים ומבשלים שעה על אש נמוכה ויש לכם מנה מושלם עם תוספת אורז

  7. בהצלחה