לןגן

תפוחי אדמה בסיר לחץ

מאת: רחל מזרחי בניאש, פורסם: 03/10/2019 | 06:02
תפוחי אדמה בסיר לחץ

תקציר המתכון: בקלי קלות 7 דקות והפלא מוכן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים

  2. לחתוך גס את הבצל

  3. בקערה לתבל במלח ופפריקה ולערבב

  4. ליצוק רבע כוס מים בסיר הלחץ

  5. להוסיף את תוכן הקערה

  6. לסגור את סיר הלחץ ומרגע שהשופציק עולה

  7. לבשל 7 דקות בדיוק בדיוק אחרת נשרף