לןגן

חריימה טריפוליטאי

מאת: לבנת , פורסם: 25/09/2019 | 19:22
חריימה טריפוליטאי

תקציר המתכון: תבשיל עסיסי של דג סלמון ברוטב עגבניות עשיר ופיקנטי, שום ופטרוזיליה. אפשר להגיש אותו כמנה ראשונה או עיקרית, מומלץ מאוד עם חלה טריה. 

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים קלות בסיר עם שמן הקנולה את שיני השום הפרוסות הבצל ואת הפפריקה.

  2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המים והתבלינים.

  3. לאחר שמגיע לרתיחה, מוסיפים את הדג כך שהרוטב יכסה את כולו.

  4. מוסיפים את הפטרוזיליה, ומבשלים על אש נמוכה למשך 45 דקות עד שעה.