לןגן

חיתוכיות שוקולד - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 05/08/2019 | 05:49
חיתוכיות שוקולד - דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר , עד לקבלת קצף תפוח ויציב מעט .

  2. נוסיף אליהם את הנוזלים ,

  3. ולאחר מיכן את הקמח והקקאו ,

  4. (רצוי לנפות אותם ),

  5. נערבב טוב עד לקבלת בלילה אחידה .

  6. את הבלילה נשפוך לתבנית בינונית ונאפה בחום של 175 מעלות .

  7. כשהעוגה חמה , נחתוך אותה לריבועים ונשפוך מעליה את גנאש השוקולד .

  8. להכנת הגנאש ,

  9. להמיס במקרו בפולסים את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה , לערבב טוב עד לקבלת בלילה חלקה .

  10. ניתן לפזר מעל החיתוכיות אגוזי מלך גרוסים / קוקוס/שוקולד מגורד/ שקדים ועוד

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹