לןגן

קובה בורגול

מאת: שרה יוסף, פורסם: 29/06/2019 | 15:07
קובה בורגול

תקציר המתכון: קריספית

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הבורגול בקערה ולהשרות עם מים מהברז ולחכות רבע שעה

  2. לסנן להוסיף את הקמח עם התבלינים ולהוסיף בערך 2 כוסות מים וללוש היטב עם הידיים לקבלת בצק נעים

  3. את המילוי צריך להכין לפני ולקרר

  4. לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן עד לקבלת צבע חום

  5. הרכבת הקובות

  6. לשים קערית עם שמן ולשים מעט בייד ואז

  7. לקחת מעט מהבצק ולפתוח לשים כפית מילוי ולסגור היטב

  8. להניח בתבנית על נייר אפיה ולסדר את כולם ,אפשר ישר לטגן אני ממליצה להקפיא ואז לטגן

  9. יוצא טעים מאוד

  10. מומלץ להגיש עם סלט עגבניות ועמבה למי שאוהב

  11. בהצלחה