לןגן

קיש גבינות, בטטה ובצלים קל וטעים

מאת: אורית לוי, פורסם: 02/06/2019 | 11:05
קיש גבינות, בטטה ובצלים קל וטעים

תקציר המתכון: משגע, קל, מרשים וטעים!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בחמאה את רצועות הבצלים עד הזהבה כ- 5 דק'.

  2. מוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים תוך ערבוב מדי פעם עם מכסה לאידוי כ- 7 דק'.

  3. מקררים מעט.

  4. מרדדים את הבצק מעט כך שיכסה תבנית עגולה רגילה או של קיש.

  5. שופכים את התערובת מהמחבת על הבצק ומיישרים.

  6. מפוררים את הבולגרית על התערובת בצלים.

  7. בקערה טורפים ביצים, צהובה, חלב, שמנת מתוקה, תבלינים וקמח היטב.

  8. שופכים את תכולת הקערה על התבנית ומיישרים.

  9. מפזרים עיגולי גבינת עיזים למעלה ומכניסים לתנור לשעה או עד שהקיש מזהיב.