לןגן

ריבת תפוזים

מאת: ליזה כהן, פורסם: 26/12/2018 | 23:12
ריבת תפוזים

תקציר המתכון: רבעים של תפוז. לאחר ההכנה ניתן לחתוך או לטחון למחית

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את התפוזים לרבעים

  2. לסדר בסיר שטוח יחסית.

  3. פני התפוז למטה והחלק הכתום למעלה.

  4. אני אוהבת בשכבה אחת אבל אם רוצים כמות גדולה אז ניתן לערוך שכבה שנייה.

  5. לפזר סוכר למעלה

  6. לשפוך מים

  7. לבשל עד שמזלג או קיסם ננעץ בקלות בקליפת התפוז

  8. *אם המים מצטמצמים ועדיין לא מוכן, להוסיף שוב מים עד שהריבה תהיה מוכנה.

  9. לאחר שמוכן ומצטנן ניתן לטחון למחית או לחתוך לרצועות.

  10. נשמר במקרר