לןגן

פשטידה ירקות

מאת: מזי סולומון, פורסם: 21/12/2018 | 09:59

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלת את התפוחי אדמה בסיר עם מים וחצי כפית מלח

  2. אחריי שהתרככו מסננת אותם ומועכת לפירה

  3. מוסיפה לפירה את הביצים ומערבבת שהבלילה תצא דלילה

  4. מוסיפה את התבלינים (בלי שמן) ומערבבת

  5. מרתיחה בסיר את השמן ואז מוסיפה את הבלילה ל 5 דקות על הגז

  6. הסיר עובר לתנור של 170 מעלות לחצי שעה לפי העין