לןגן

כבדים מקורמלים עם סילאן וערמונים

מאת: Koral Buadana, פורסם: 01/12/2018 | 11:28
כבדים מקורמלים עם סילאן וערמונים

תקציר המתכון: מעדןןןןןן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך 3 בצלים בינוניים לרצועות דקות לטגן עם שמן עד כיסוי המחבת (מחבת גדולה)

  2. להוסיף 2 כפות סוכר חום להמשיך לטגן עד קרמול

  3. להוסיף יין אדום חצי כוס

  4. להמשיך לטגן

  5. להוסיף את הכבדים

  6. חצי כוס מים פפריקה מלח פלפל גרוס כף סילאן ואת הערמונים לתת לזה להתבשל ולהפוך את הכבדים

  7. להרטיב עם הרוטב עוד כרבע שעה בערך

  8. בתאבון