לןגן

בורי מפולט בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 30/11/2018 | 10:02
בורי מפולט בתנור

תקציר המתכון: מהיר וטעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסדר בתבנית כוסברה שום פרוס ופילפלים פרוסים

  2. לערבב בקערה את שאר התבלינים עם שמן וחצי כוס מים חמים

  3. לטבול את הדגים ולהניח ע׳ג הירקות בתבנית

  4. לשפוך את הרוטב הנותר

  5. לכסות היטב שלא יצאו האדים

  6. להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות

  7. לאפות במשך 10 דקות בחלק התחתון של התנור

  8. לפתוח כיסוי ולהשחים עוד 5 דקות