לןגן

עוף בתנור עם תפו"א

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 16/11/2018 | 13:42
עוף בתנור עם תפו"א

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. לחתוך כל תפו"א ל-4 פרוסות עבות.

  2. במגש חד פעמי שמים את שוקי העוף, מוסיפים את תפו"א הפרוסים, עגבניות, בצל, ושיני השום. מפזרים מעל בצורה אחידה את המלח, מוסיפים עלי דפנה ומסדרים בתוך התבנית בצורה אחידה, שופכים מעל כף שמן זית.

  3. בצלוחית שמים רסק עגבניות מוסיפים מים ומערבבים, מוסיפים פפריקה מתוקה ופלפל שחור שופכים עם כפית על השוקיים עם הירקות בצורה אחידה עד שמכסה את כל העוף.

  4. מכסים את התבנית בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 60 דקות,

  5. מוציאים את נייר האפיה ואפים 10 דקות.

  6. אוכלים עם אורז לבן.