לןגן

עוגת גבינה

מאת: Inbal Gutman Elbaz, פורסם: 02/11/2018 | 18:42

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בסיס

אופן הכנה

  1. לבסיס:

  2. מרסקים את הביסקוויטים ומערבבים עם החמאה

  3. משטחים בתבנית

  4. 7 חלבונים מקציפים עם כוס סוכר

  5. 7 חלמונים מערבבים עם

  6. גבינה, שמנת, חצי כוס סוכר, גרידת לימון, 2 וניל, קורנפלור, איסטנט פודינג וקמח לתערובת אחידה

  7. לאחר מכן מערבבים את קציפת החלבונים ותערובת הגבינה בתנועות קיפול

  8. מעבירים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 10 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל 150 מעלות לשעה נוספת

  9. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים שעה נוספת