לןגן

שקשוקת בשר

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 22:56
שקשוקת בשר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבשר

לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן בשמן את הבצל

  2. להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן טיגון מלא

  3. במחבת שונה להוסיף שמן ולטגן מעט את השום. להוסיף את העגבניות וכף הסוכר ולבשל כמה דקות

  4. להוסיף רסק עגבניות, תבלינים ומעט מים חמים

  5. להוסיף את הבשר טחון ולבשל בישול קצר

  6. להוסיף את הביצים ולבשל עד שמוכן (הלבן מבושל והצהוב נוזלי)