לןגן

פוקאצ׳ה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 21:48
פוקאצ׳ה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

מעל הפוקאצ׳ה

אופן הכנה

  1. לערבב עם הקמח את הסוכר והשמרים, להוסיף את הביצים, השמן והמים ולערבב. להוסיף את המלח וללוש היטב

  2. להניח להתפחה עד להכפלת הנפח

  3. לחלק את הבצק לכדורים ולשטח כל כדור לפיתה

  4. לפזר את הירקות שרוצים, למרוח בשמן זית ולפזר מלח גס

  5. להכניס לתנור עד שמשחים