לןגן

קציצות בקר עם כרוב ובצל

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 07/10/2018 | 10:53
קציצות בקר עם כרוב ובצל

תקציר המתכון: קציצות נימוחות ברוטב כרוב ובצל, ניתן להגיש עם קוסקוס

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את תערובת הקציצות ולהניח לנוח 15 דקות

  2. להכין קציצות קטנות וניתן לשלוק אותן כמה דקות במים חמים או ישר לשים ברוטב.

  3. לרוטב:

  4. לטגן את הבצלים החתוכים לרצועות, שמשחים להוסיף חצי כרוב לבן חתוך ושטוף, לטגן היטב ואז להנמיך את האש לכמה דקות של אירוח עם מכסה סגור.

  5. להוסיף את הקציצות ואז להוסיף מים עד גובה הקציצות ולבשל בער שעה או עד צמצום הנוזלים.

  6. ניתן להגיש עם קוסקוס.