לןגן

שושני פסטו

מאת: מרי גרבי, פורסם: 24/09/2018 | 20:41
שושני פסטו

תקציר המתכון: טעים טעים.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. מערבלים את כל החומרים במעקב עם וו גיטרה למשך עשר דקות.

  2. מכסים את הבצק ונותנים לו לנוח בערך שעה עד שמכפיל את נפחו.

  3. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.

  4. מרדדים כל חלק לעלה, מורחים פסטו, זורים גבינה וצנוברים ומגלגלים לרולדה.

  5. ניתן לאפות בתבנית של מאפינס או בתבנית אחרת.

  6. מסדרים את השושנים בתבנית, מתפיחים שוב ואופים 175 מעלות עד שמוכן.