לןגן

עלי סיגר במלית כבד עוף פיקנטי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/09/2018 | 13:50
עלי סיגר במלית כבד עוף פיקנטי

תקציר המתכון: אין לתאר את הטעם !!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

דבק קמח

אופן הכנה

  1. את הכבדים ננקה,נניח על רשת תנור ומתחת לרשת תבנית חד פעמית גדולה נמליח במלח גס את הכבדים,נכניס לתנור חום 200 מעלות גריל בערך 10 דקות רבע שעה עד שמגיר את כל הדם .

  2. לחילופין ניתן לצלות על הגז אש גלויה ברשת ברזל ,ואז להכניס לתנור במגש עם נייר אפייה לעוד 5 דקות כדי שיתבשל בפנים.

  3. לתוך מערבל מזון נכניס את הכבדים,השום,התבלינים הכוסברה והשמן נטחן עד לקבלת מרקם משחתי נטעם אם חסר מלח נוסיף ! נכניס לתוך שקית זילוף נחתוך פתח קטן ,כל עלה עגול של הסיגר נחצה לשניים ,בעזרת השקית זילוף נוציא פס מהמלית,נגלגל לצורת סיגר ואת הקצוות נמרח בדבק קמח !

  4. נטגן את הסיגרים בשמן עמוק וחם !

  5. המלצה לתוספת ,טחינה,רוטב פטריות מה שתרצו זה מעדן !! מי שלא אוהב שום ניתן לטגן בצל גדול עד להזהבה ולטחון עם הכבדים ושאר המרכיבים .