לןגן

בורגול חם

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 27/08/2018 | 20:11
בורגול חם

תקציר המתכון: תוספת טעימה ובריאה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הבורגול היטב היטב: שמים בקערה, ממלאים את הקערה מים מהברז, שופכים את המים בזהירות וחוזר חלילה 9-10 פעמים.

  2. מוזגים פנימה את המים הרותחים.

  3. מכסים למשך 20 דקות, שהבורגול יתפח.

  4. קוצצים דק את הבצל ומטגנים במעט שמן עד להשחמה

  5. מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ומוסיפים להשחים גם אותן.

  6. לתוך הסיר על להבה נמוכה, מעבירים את הבורגול מהקערה.

  7. מוסיפים את הכוסברה.

  8. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

  9. מערבבים היטב.

  10. מגישים חם, בתאבון 💞