לןגן

פשטידת ביצים עם גבינת מוצרלה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/07/2018 | 10:32
פשטידת ביצים עם גבינת מוצרלה

תקציר המתכון: חמש דקות עבודה ויש לך ארוחה עם סלט ירקות ליד

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הביצים, חלב,שמנת מתוקה ותבלינים מערבבים ללילה אחידה.

  2. מוסיפים את הקואקר והגבינה ומערבבים.

  3. משמנים תבנית אפיה חד פעמי מפזרים מעט קואקר על התבנית ושופכים לתוכה את הבלילה.

  4. אופים בחום של 180 מעלות בערך חצי שעה או עד שהפשטידה מוכנה.

  5. אוכלים בתוספת של סלט ירקות טרי ונהנים.