לןגן

לחמניות עם קמח מלא

מאת: שרה יוסף, פורסם: 26/05/2018 | 11:34

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ומעט דביק

  3. לכסות ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש טוב ולהכניס למקרר עד הבוקר

  4. מי שרוצה אפשר ללא לילה במקרר

  5. ללוש היטב לכסות לתת 2 התפחות

  6. לחלק את הבצק לכדורים לקמח ולתת לנוח רבע שעה

  7. לעשות צורה לקמח לחרוץ פסים באמצע הלחמניה

  8. לתת לנוח רבע שעה לפחות לחמם תנור 200 מעלות לשים בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים

  9. ולאפות בערך חצי שעה

  10. כשמתקהל צבע חום לקחת כוס עם מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש עד סוף האפייה לפחות 3 פעמים להפוך את הלחמניה שגם הצד השני יהיה קריספי

  11. כשמוכן להוציא לצנן על רשת

  12. בהצלחה