לןגן

דג מושט עם פולים ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/05/2018 | 07:31
דג מושט עם פולים ותפו"א

תקציר המתכון: כי אין שישי ללא דג

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הדג אני משרה בעודו קפוא עם מיץ לימון מלח ומים עד לכיסוי הדג ,חצי שעה ושוטפת היטב.

  2. אופן ההכנה:

  3. בסיר שטוח נחמם רבע כוס שמן עם השום ביחד ,לאחר רתיחת השמן להוסיף חצי כפית כורכום ,2 כפות פפריקה מרוקאית ולערבב היטב ,נוסיף את הפולים והתפוחי אדמה ,פלפלים חריפים

  4. כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף פרווה ,נוסיף פלפל שחור ומעט מלח ,חצי מכמות הכוסכרה הקצוצה ונערבב

  5. נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה נפזר פלפל שחור גרוס ,ננענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדג

  6. נבשל לעוד עשרים דקות נסיר מכסה נבשל חמש דקות ללא מכסה תוך כדי מזיגת הרוטב על הדג .בתאבון אילנית בניזרי