לןגן

קינוחי קשיו ופקאן אישיים

מאת: Lital Waiss, פורסם: 31/05/2015 | 12:32
קינוחי קשיו ופקאן אישיים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בסיס

עיטור מלמעלה

קרם וניל

קרם שוקולד

אופן הכנה

  1. מרסקים את הפקאן/קשיו

  2. מחלקים לכוסות

  3. מכינים בקערה את קרם הוניל: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר. לאחר כ-2 דק' שהקרם התחיל להתייצב, מוסיפים את האינסטנט וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם עמיד

  4. מכינים בקערה נפרדת את קרם השוקולד: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר. לאחר כ-2 דק' שהקרם התחיל להתייצב, מוסיפים את האינסטנט שוקולד וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם עמיד

  5. מזלפים את קרם השוקולד עד לגובה חצי כוס

  6. מזלפים את קרם הוניל מעל לשכבת קרם השוקולד עד כמעט לסוף הכוס

  7. מגרדים שוקולד מריר ומפזרים מעל לעיטור.

  8. *ניתן להחליף את הבסיס בסוכריות עדשים על מנת לייצר קינוח אלטרנטיבי לילדים. *ניתן להחליף לשמנת מתוקה חלבית לטובת קינוח חלבי. בתאבון!