לןגן

פשטידת ברוקולי 🌳ובטטה🍠

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/03/2018 | 18:11
פשטידת ברוקולי 🌳ובטטה🍠

תקציר המתכון: טעים👌👌👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל

  2. עד להזהבה ולאחר מכן מכניסים את הבטטה וברוקולי ,מוסיפים את התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק🕰

  3. לאחר מכן מכניסים את התערובת לקירור ❄ל10 דק

  4. 2) טורפים 4 ביצים ושופכים אותם לתערובת ,מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים

  5. 3) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ 📏

  6. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 🎚כ30 דק⏲

  7. מחלצים ומגישים חם או קר

  8. בהצלחה!!!