לןגן

קונכיות בטטה מוקרם

מאת: Moral Sade, פורסם: 09/03/2018 | 02:06
קונכיות בטטה מוקרם

תקציר המתכון: #מעשהידיי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים של הבצק עד לקבלת בצק נוח אך לא דביק מדי. את המים מוסיפים רק לפי הצורך

  2. מסדרים בתבנית בצורות מלבניות ולתנור על 170 מעלות ל30 דקות.

  3. בסיר קטן שמים את השמנת

  4. מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם

  5. וגרידת אגוז מוסקט מערבבים

  6. ומביאים לרתיחה

  7. מנמיכים את האש

  8. מוסיפים את קוביות בטטה שהכנו לפני

  9. מערבבים מכסים את הסיר ומכבים את האש

  10. שהבצק מוכן לוקחים מהתערובת ושמים על כל אחת מהמלבני בצק שהכנו

  11. מפזרים מעל גבינה צהובה,קצח

  12. ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות על 140 מעלות

  13. בתאבון❤