לןגן

פאי ריבת חלב

מאת: מירי גולני, פורסם: 02/12/2017 | 11:44
פאי ריבת חלב

תקציר המתכון: פאי טעים ביותר וקל להכנה עפ"י מתכון של קרן פדידה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק : לערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק פירורי ובהמשך הבצק נאסף לגוש בצק רך ונעים..

  2. להכניס את הבצק לשקית ניילון ומעבירים למקרר לחצי שעה. אחרי חצי שעה מוציאים את הבצק מהמקרר ומשטחים אותו לבסיס התבנית כולל השוליים. באמצעות קיסם שיניים דוקרים את הבצק כדי שלא יתפח בזמן האפייה. מכניסים את התבנית למקפיא לחצי שעה..

  3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ואופים את הבצק ב- 175 מעלות, כ-18-20 דקות עד שהבצק מזהיב קלות. לבדוק עם קיסם שיניים שהבצק מוכן.

  4. מלית : מקציפים את הקצפת עם הפודינג והחלב.

  5. אחרי שהעוגה התקררה מורחים עליה את ריבת החלב. מעל ריבת החלב שופכים את המלית.

  6. מעל המלית מקשטים עם צנטר פרחים מריבת חלב.