לןגן

כבדי עוף עם תפוחי אדמה אננס וערמונים ברוטב אסיאתי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 30/11/2017 | 14:10
כבדי עוף עם תפוחי אדמה אננס וערמונים ברוטב אסיאתי

תקציר המתכון: כבדי עוף עם תפוחי אדמה אננס וערמונים ברוטב אסיאתי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מי שעוד לא הכינה את המנה המושלמת הזאת לא יודעת מה טעמה באמתת טעמה המיוחד מנה חגיגית.

  2. #כבדי_עוף_עם_קוביות_תפוחי_אדמה_אננס

  3. #_וערמונים 🌹סיון מלול🌹

  4. לצלות קילו כבד עוד דקה מכל צד על אש גלוייה עם מעט מלח.. לחתוך 2 תפוחי אדמה לקוביות קטנות ולאפות על חום 200 מעלות עם מעט מלח ושמן זית להשחמה יפה. לטגן 5 בצלים חתוכים לפרוסות להשחמה, להוסיף כוס אננס ל- 10 דק' טיגון, לאחר מכן נוסיף את קוביות תפוחי האדמה שאפינו בתנור ואת הכבדים. בקערה נכין את הרוטב: חצי כוס יין אדום, כוס רוטב צ'ילי, חצי כוס רוטב סויה, רבע כוס טריאקי 2 כפות סילאן ורבע כוס מים רותחים... נתבל במלח ופלפל ונשפוך על כל הסיר... נוסיף 3 שקיות ערמונים קלויים מוכנים משרית וואקום ונבשל עם חצי מכסה פתוח עד שהרוטב סמיך בהצלחה