לןגן

מרק ל'חשו האנטיביוטיקה של המרוקאים 😉😛😂

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 26/11/2017 | 20:24
מרק ל'חשו האנטיביוטיקה של המרוקאים 😉😛😂

תקציר המתכון: מרק ל'חשו האנטיביוטיקה של המרוקאים 😉😛😂

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרק ל'חשו (מרק סולת מהמטבח המרוקאי) משודרג כמובן ואנחנו קוראים לו בבית מרק אנטיביוטיקה בבקשה מתכון:❣סיון מלול❣

  2. בסיר נשים את המצרכים הבאים לפי הסדר

  3. 5 כפות שמן, חצי צרור כוסברה קצוצה, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, רבע כוס שמיר קצוץ, 1 קישוא מגורד דק, חתיכת חזה עוף או כל חלק של עוף,

  4. 5 שיני שום, 2 ליטר מים נביא לרתיחה נוסיף כפית כורכום, כף חוואיג'/כמון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם שלכם. ❣סיון מלול❣

  5. לבשל על אש נמוכה כ- 20 דק'. לפתוח את הסיר ולשפוך תוך ערבוב תמידי כוס חד פעמית שתייה קרה מלאה בסולת לשפוך ב-ה-ד-ר-ג-ה! ולערבב תמיד! נערבב עוד כ-10 דק' תוך כדי הסולת תתבשל וזהו הרי לכם מרק טעים בכלום עבודה וכלום חומרים והכי חשוב בריא!! בהצלחה ⚘סיון מלול.

  6. 1. את המרק אוכלים רק כשהוא טרי אין לשמור במקרר.

  7. 2. רצוי להכין רגע לפני האכילה לא ניתן לחממו בשנית.

  8. אל תשכחו שזה סולת והיא נהיית גוש אחד בסופו של דבר שהיא מתקררת לכן חשוב לאכול אותו באותו רגע שמכינים שתפו אותנו אם הכנתם ואהבתם שבוע מבורך 😘