לןגן

תפוחי אדמה בחמאה ופרמז'ן

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/11/2017 | 07:42
תפוחי אדמה בחמאה ופרמז'ן

תקציר המתכון: תפוחי אדמה רכים שנאפים בתנור עם שמן זית וחמאה, פשוט טעים!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את התפוחי אדמה עם הקליפה 20-30 דקות

  2. להניח על נייר אפייה ולמעוף מעט

  3. לזלוף מעל שמן זית, מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס

  4. להכניס לתנור על 200 מעלות לרבע שעה

  5. להוסיף מעל כל תפו'א חמאה ופרמז'ן ולאפות עוד כמה דקות