לןגן

שושנים נמסות בפה👄 של קרין גורן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/09/2017 | 05:41
שושנים נמסות בפה👄 של קרין גורן

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את החמאה, קמח, אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי

  2. 2)מכניסים את החלמונים עם מיץ תפוזים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך

  3. 3) מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק לבלבן בעובי

  4. 1/2 ס"מ

  5. 4) מכניסים לקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומכניסים את הפודינג וניל ומערבבים בצורת קיפול ללא מיקסר רק עד לאיחוד עד שאין גושים

  6. 5)מחלקים את התערובת לשלוש חלקים שווים ומורחים על כל בלבן קצף חלבונים בצורה שווה ומגלגלים, מכניסים את הרולדות למקפיא לחצי שעה כי הבצק מאוד רך,

  7. 6)פורסים את הרולדות עם סכין ל2 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ20 דק🕧